• Aumentar fuente
 • Fuente predeterminada
 • Disminuir fuente
 

 INNOVACIONES EN CONTENEDORES SOTERRADOS
INOVAȚII ÎN CONTAINERE INGROPATE

 

 • NUEVAS PLATAFORMAS DE CARGA TRASERA PARA CONTENEDORES DE 1.100 LITROS. ALTURA 145 CM.
  NOI PLATFORME DE ÎNCĂRCARE DIN SPATE PENTRU CONTAINERE DE 1100 LITERE. HEIGHT 145 CM.
 • NUEVOS IGLÚS DE DOBLE GANCHO CON NUEVO SISTEMA PERIMETRAL DE PROTECCIÓN DEL FOSO.
  NOU IGLUS DE CÂȘTIE DOUBLE CU NOU SISTEM DE PERIMETRU PENTRU PROTECȚIA PITULUI.
 • DISTRIBUCIÓN EQUITATIVA DE LOS CUATRO CILINDROS DE EMPUJE.
  DISTRIBUȚIA ECHITABILĂ A CELELOR DE CĂLȚI PENTRU PUS.

Inauguración de plataformas en Rumanía : http://reporterbuzoian.ro/video-primarei-si-rer-buzau-au-inaugurat-primele-platforme-de-gunoi-ingropate-cum-arata-si-cat-au-costat/
Inaugurarea platformelor în România
 

  

 

TECONSUB, S.L. s-a născut acum cincisprezece ani cu ideea de a oferi soluții pentru colectarea deșeurilor urbane, cu un impact mai redus asupra mediului și pentru a permite optimizarea resurselor existente.

Astfel, am plasat prima nostru platforma subterana în anul 2.004, de atunci am parcurs un  proces de dezvoltare continuu, reusind modele mai avansate pentru a permite optimizarea colectarii deseurilor urbane. În prezent, am plasat platforme în mai multe țări. Această experiență ne permite să vă oferim cea mai recentă generație de containere subterane, modele contrastate în piața spaniolă, și experenta la cunoașterea soluțiilor reprezentate de o lucrare cu aceste caracteristici. Containerele enumerate mai jos sunt fabricate în conformitate cu legislația de punere în aplicare Directiva 2006/42/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 17 mai 2006 privind mașinile, transpusă în legislația spaniolă prin intermediul Decretul 1644/2008, din 10 octombrie, prin care se stabilesc normele de comercializare și punere în funcțiune a mașinilor. Pe 1 martie 2.011, am obținut implementarea mașinilor noastre pentru întreaga Uniune Europeană., dosar IN635B.

 

 

Cine suntem

TECONSUB, S.L. este o companie spaniolă dedicată fabricării, distribuției și instalării platforme subterane pentru deșeuri, cu o piață care acoperă Spania și Portugalia, Ungaria și România.

TECONSUB, S.L.  funcționează în mod serios pentru o puternica dezvoltarea tehnologică în fabricarea de platforme subterane, care oferă soluții la problemele de urbanism de mediu, acordând o atenție deosebite la măsurile care permit un impact urban mai mic, precum și echilibrul Arhitectural, eliminarea mirosurilor rele, și optimizarea economică a serviciului de colectare, pentru a oferi durabilitate demonstrabilă cu platforme de operare in perfecta stare dupa mai mult de 10 ani, fără o singura defalcare (Alcala of Henares, Madrid (5 platforme) Molinos, Madrid, 5 platforme)

TECONSUB, S.L., pentru experiența sa dovedită, pariază pe o ultimă generație de platforme, cu finisaje atente care previn coroziunea oxidativă, pentru izolarea sa impermeabilă, oțel inoxidabil și galvanizat, garantarea durabilității chiar și în Medii extrem de agresive, zăpadă, umiditate, soare, etc.

Procesul de conformitate si omologare ce a fost verificat de către cel mai înalt organ competent al industriei in Spania și a cărui declarație de conformitate confirma ce respectă, prin urmare, dispozițiile Directivei 2006/42/ce a Parlamentului European și a Consiliului din 17 mai 2006 , în aplicarea articolului 6 privind libera circulație, in asa fel incat Statele membre nu pot interzice, restrânge sau împiedica introducerea pe piață sau punerea în funcțiune pe teritoriul lor a unor astfel de utilaje.

După ce produsul este certificat de respectarea standardului, nu mai este necesar solicitarii sau  cerințe suplimentare sau formule alternative care se aplică altor produse. În cazul în care cerința este din partea unei administrări, cu excepția intrării în domeniul incertitudinii juridice, această cerere contravine în mod direct dispozițiilor articolului 6 din Directiva privind libera circulație.

 

Platforme de gunoi subterane TECONSUB  reuseste  să depășească concurența pentru siguranța, durabilitatea și eficiența lor, confirmat prin referințe în orasele si comune din Madrid și Alicante cu mai mult de 10 ani de funcționare, fără nici o interventie.

Oferim o gama larga de produse special potrivite pentru pietei spaniole si europene, la fel ca si diferitele tipuri de incarcaturille, fata, laterala si de top a modelelor lor: de preluare cu incarcatura spate sau laterala. Cutiile prin care utilizatorii depun deșeurile sunt adaptate la volumele interne și la cele ale industriilor mici, de exemplu industria hotelului. platforme subterane TECONSUB sunt fabricate în conformitate cu Directiva 2006/42/ce a Parlamentului European și a Consiliului din 17 mai 2006.  Fabricarea containerelor se efectuează în urma orientărilor marcate în procedurile și instrucțiunile tehnice ale sistemelor noastre de management al calității UNE EN ISO 9001:2000.

Oferim o garantie de cinci ani.

TECONSUB oferă angajaților serviciilor de colectare a gunoiului toate informațiile necesare privind măsurile de siguranță și întreținere pentru containerele subterane în timpul procesului de punere in aplicare si tiemp de o luna.

Teconsub

Obiect social: 1) fabricarea structurilor metalice (C.N.A.E. 2511). 2) fabricarea panourilor solare termice (C.N.A.E. 2711). 3) fabricarea componentelor electronice (C.N.A.E. 2611) 4) și comerțul cu panouri solare termice și componente electronice. (C.N.A.E. 4652)

Forma juridică: societate de respoinsabilitate limitata, S.R.L. in forma spaniola, S.L.unipersonal

Activitate: fabricarea structurilor metalice

Activitatea CNAE: 2511-fabricarea structurilor metalice și a componentelor acestora

CARGA TRASERA

Romanía

IGLUS